Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mgwaktue/doguturkistanbulteni.net/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56
Çin’de ortaya çıkan ve bütün dünyayı tehdit eden coronavirüs hakkında Uluslararası Tıpçılardan sonra bir iddiada Hindistanlı bilim adamlarından geldi. Hindistan’lı Bilim Adamları tarafından yapılan incelemede labaratuvarda üretildiği sonucuna vardı.
WUHANVİRÜSÜ HAKKINDA KORKUNÇ İDDİA!!!
Wuhanvirüsü; HİP (AIDS) virüsü, Ebola virüsü ve SARS virüsünün birleştirmesinden Ortaya çıktı.
Hindistan Tıp Araştırmacıları Wuhanvirüsünün genetik özellikleri hakkındaki araştırma sonucunu yayınladı.
Hint uzmanları tarafından yayınlanan açıklama göre;
”Wuhanvirüsü; bünyesinde HİP (AIDS) virüsü, Ebola virüsü ve SARS virüsünü barındırıyor. yanı, bu 3 virüsün birleştirilmesinden Wuhanvirüsü (2019 – nCoV) ortaya çıkmış olup, doğal yoldan bu 3 virüsün birleşme imkanı yok. bu ancak ve ancak laboratuvar çalışmalarıyla mümkün olabilir”
HİP (AIDS) virüsü, Ebola virüsü ve SARS virüsünün birleşmesi olan Wuhanvirüsü (2019 – nCoV) bu yönüyle de dünyanın en tehlikeli virüsü anlamına gelmektedir.

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.30.927871v1
Doğu Türkistan Bülteni / HABER AJANSI
Bir önceki yazımız olan Çin’de yayılan Korona virüsü, Çin Nazi Kamplarını ve Doğu Türkistan'ı tehdit ediyor. başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.